massief houten tafels

Massief houten tafels

PRODUCT INFORMATIE

A tot Z Kantoormeubilair heeft een breed assortiment aan massief houten tafels. Deze tafels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, het kleurenoverzicht kunt u per e-mail opvragen.

Cloud

Cloud is een bijzonder vormgegeven houten tafel in 40mm MDF met rubbercoating of in 40mm massief eiken. Deze tafel is voorzien van design poten in RVS of poedercoat in diverse RAL kleuren.

Ypsilon

De Ypsilon is een forse ovalen eikenhouten tafel met prachtig verjongd blad en eigenwijze poten in RVS of poedercoat.

StaRR & CroXX

Bij de StaRR en CroXX zijn het blad (40mm) en de poten uitgevoerd in prachtig massief eiken. Hollands vakmanschap, een lust voor uw oog en voor uw interieur!

Sevilla

Sevilla heeft robuuste RVS poten en een zwevend eiken blad. Deze tafels zijn verkrijgbaar in diverse maatvoeringen en kleuren.

Alicante

Alicante, een stoere en degelijke eiken tafel, met statige poten door het blad verwerkt en is in diverse maatvoeringen en kleuren verkrijgbaar.

Benieuwd hoe deze massief houten tafels in uw kantoor staat? Probeer het uit met onze kantoorplanner! Liever een tekening op maat? Dat is bij ons geen enkel probleem. Stuur ons een e-mail met uw aanvraag en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Product Galerij
massief houten tafels
massief houten tafels
massief houten tafels
massief houten tafels
massief houten tafels